ατομικές συνεδρίες, ενήλικες, έφηβοι, παιδιά Ατομικές Συνεδρίες με Ενήλικες, Έφηβους & Παιδιά

Με αξία πάντα στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, δίνεται ο απαιτούμενος χώρος και χρόνος για να δουλευτούν οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι εντάσεις κι οι ανησυχίες που κουβαλάμε, καθώς κι ό,τι μας βοηθά να χαλαρώνουμε, να απολαμβάνουμε και να κοιτάμε μπροστά.

Ορίζονται κατόπιν ραντεβού σε ημέρα κι ώρα που εξυπηρετούν.


οικογενειακές συνεδρίες, συνεδρίες ζεύγους

Συνεδρίες Ζεύγους & Οικογενειακές Συνεδρίες

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι να διερευνηθούν οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού ή και των μελών της οικογένειας και να διευκολυνθούν προκειμένου να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά μεταξύ τους με ξεκάθαρα μηνύματα, να αναπτύξουν πιο λειτουργικές σχέσεις για να συνυπάρχουν χωρίς συγκρούσεις.

Πραγματοποιούνται είτε με αίτημα των ιδίων των ατόμων, είτε με την προτροπή της ψυχολόγου.


βιωματική ομάδα, ομάδα ψυχοθεραπείας, ομάδα ψυχοδράματοςΒιωματική Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης – Ψυχοδράματος

Σε κλίμα εμπιστοσύνης κι ασφάλειας, τα άτομα μοιράζονται τις προσωπικές τους ανησυχίες, βιώματα, ανάγκες κι όνειρα. Εξωτερικεύουν διάφορες πλευρές του εαυτού τους, αλληλεπιδρούν με τα μέλη της ομάδας, δοκιμάζουν νέους και πιο λειτουργικούς ρόλους και συμπεριφορές σε παλιές και καινούργιες καταστάσεις που τους απασχολούν. Η γενική αρχή που ισχύει είναι ότι όσο πιο καλά νιώθουμε με τον εαυτό μας, τόσο πιο καλές σχέσεις φτιάχνουμε.

Νέα βιωματική ομάδα ξεκινά από Οκτώβρη!! Επικοινωνήστε για πληροφορίες…


έφηβοι, βιωματική ομάδα, ομάδα εφήβων, ομάδα ψυχοθεραπείας εφήβωνΒιωματική Ομάδα Εφήβων

Οι έφηβοι περνάνε μια μεταβατική και συχνά ζορισμένη περίοδο της ζωής τους (διάβασμα, γονείς, σχέσεις, φίλοι, ο ίδιος τους ο εαυτός). Δημιουργώντας μαζί τους ένα χώρο με αποδοχή, κατανόηση, συντροφικότητα, οι έφηβοι εκφράζουν ελεύθερα αυτά που τους απασχολούν, τόσο αυτά που τους δυσκολεύουν όσο κι αυτά που τους αρέσουν. Αποφορτίζονται, γίνονται πιο ανοιχτοί στη μάθηση και τελικά έρχονται πιο κοντά στους στόχους τους.

Νέες Ομάδες: Επικοινωνήστε για πληροφορίες… 


ομάδα παιδιών, βιωματική ομάδα παιδιών, ομάδα ψυχοθεραπείας παιδιώνΒιωματική Ομάδα Παιδιών

Με ”όπλα” τη δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία ξεκινάμε ένα παιχνιδιάρικο ταξίδι με τα παιδιά, επιδιώκοντας να εκφραστούν, να απολαύσουν, να διευρύνουν τις ικανότητες τους, να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού τους, να σχετίζονται αποτελεσματικά με τους συνομηλίκους και τους ενήλικες. Παίζοντας μαθαίνουν βιωματικά, κι όχι θεωρητικά, πώς να αντιμετωπίζουν οτιδήποτε προκύπτει στη ζωή τους.

Επικοινωνήστε για πληροφορίες…


βιωματικά εργαστήρια ψυχοδράματος, γνωριμία με το ψυχόδραμα, εισαγωγικές συναντήσειςΒιωματικά Εργαστήρια Ψυχοδράματος

Γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, είναι αυτοτελή & σου δίνουν την δυνατότητα να γνωρίσεις βιωματικά αυτήν τη μέθοδο- δηλαδή να δεις στην πράξη πώς είναι το Ψυχόδραμα & πώς λειτουργεί μέσα σου, να συμμετάσχεις στις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης – ψυχοδράματος που γίνονται στο χώρο σταθερά μια ημέρα την εβδομάδα, να εκπαιδευτείς πλήρως στο Ψυχόδραμα, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτική ομάδα του ΨΥ.Κ.Α.Π.


Εκπαίδευση στο ΨυχόδραμαΨυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας, ΨΥΚΑΠ

Μπείτε στην ιστοσελίδα του Ψυχοδραματικού Κέντρου Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (www.psychodrama.gr) για να ενημερωθείτε για την εκπαίδευση στις ψυχοδραματικές μεθόδους και τεχνικές (ψυχόδραμα, κοινωνιόδραμα, κοινωνιομετρία, εκπαίδευση ρόλων). Η εκπαίδευση ειδικών ψυχικής υγείας αποτελεί το σπουδαιότερο τομέα δραστηριοποίησης του ΨΥ.Κ.Α.Π. και οδηγεί στην πλήρη πιστοποίηση με τον τίτλο του ψυχοδραματιστή.